Prodat Stavební parcela, Tulum, Tulum, Mexiko, carr. chetumal benito juarez km 251

Prodat - Cod. 28560

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Bahia Principe Residences & Golf nabízí možnost žít ve vývoji nacházejících se v nejprivilegovanější z Karibiku, kde Bahia Principe Hotels & Resorts jsou již nainstalovány, a jehož infrastruktura a služby budou přínosem pro obyvatele těchto luxusních realitní vývoj.

Majitelé Bahia Principe Riviera Maya Obytný Golf budou mít přístup k dalším službám v krátké vzdálenosti od projektu, pokrývající všechny potřeby užít jedinečný a příjemný pobyt na jejich bydliště.

ŠKOLY Existuje několik možností škol blízkých podle: Puerto Aventuras vzdělávacího centra, které nabízí školku přes střední školu, plně bilingvní škole nebo různé možnosti v Playa del Carmen, jako je Tepeyac institutu, také dvojjazyčný a uznána jako první třída v Mexiku.

Nemocnice Na nejbližší nemocnice na Bahia Principe obytných a Golf je Hospiten v Playa del Carmen jen 20 minut, přičemž má na paměti, že tento řetězec nabízí 24 hodin denně lékařská služba v "Hacienda Doña Isabel", pro všechny neodkladné péče.

MARINA: Jen 15 minut od hotelu najdete krásný přístav s názvem "Puerto Aventuras" místem pro volný čas a sport, kde mohou přístup ke všem službám prvotřídní marina má nabídnout.

Riviera Maya Golf Club je impozantní návrh architektury, kde je proslulý Robert Trent Jones II vyvolal synergie mezi naší 27-ti jamkové golfové hřiště s nádherným mayské džungli, přírodních jezer a cenotes.

Všichni majitelé mají přímý přístup k atraktivní slevy u všech poskytovaných služeb. Zveme vás možnost prožít nezapomenutelný den v našem areálu v Riviera Maya Golf Club.

V srdci projektu, naleznete náš majestátní klubovna s širokou škálu služeb, aby se ještě zpříjemnit vaši návštěvu s nejvyššími standardy luxus, pohodlí a kvalitu. Služby, které dělají to, prvotřídní golfový klub v Mexiku, vždy hledá pro největší spokojenosti všech milovníky golfu, golfového hřiště má jídel a nápojů, nyní naše gastronomické nabídky, Golfové vozíky jsou vybaveny nejnovější technologie obsahujících GPS, snadno použitelný pro výpočet vzdáleností, skóre, a případně požádat o další služby v průběhu hry.

V klubovně najdete restauraci s nádherným výhledem na golfové hřiště, sociální oblast je ideální pro relaxaci po golfu je bar s širokou škálu koktejlů z místních plodů a pronajímáme náš prvotřídní vybavení Callaway.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB